Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2011

Καλά τα νέα από τους τραυματίες, αναμονή μόνο για Κατσαμπή

Η προετοιμασία του Ηρακλή για τον αγώνα του ερχόμενου Σαββάτου με τον Αρη άρχισε, σήμερα (28/02), στην Μίκρα, με απογευματινή προπόνηση
. Οι εξελίξεις στον τομέα των τραυματιών είναι (σε πρώτη φάση) θετικές. Αυτό, διότι ο Ζοέλ Επαλέ ξεπέρασε τάχιστα την κάκωση στην κνήμη και συμμετείχε κανονικά στην προπόνηση, ενώ ο Μανώλης Παπαστεριανός προπονήθηκε σε ατομικούς ρυθμούς, με την προοπτική από αύριο να περάσει στην ομάδα, καθώς υποχώρησαν οι ενοχλήσεις του στον έσω πλάγιο σύνδεσμο του γονάτου του.
Βεβαίως, με ενδιαφέρον και αγωνία αναμένονται τα αποτελέσματα της μαγνητικής τομογραφίας, στην οποία υπεβλήθη σήμερα (28/02) ο Τάσος Κατσαμπής.

Από εκεί και πέρα, μόνος προπονήθηκε και ο Χοσέμι, λόγω κτυπήματος, που φέρει, στον άκρο πόδα από τη σαββατιάτικη αναμέτρηση και από αύριο αναμένεται να επανέλθει σε πλήρεις ρυθμούς, όπως και ο Βίκτορας Γιάκομπ, ο οποίος αναμένεται από αύριο να εγκαταλείψει το ατομικό πρόγραμμα. Αντιθέτως, συνεχίζει σε επίπεδο ειδικού προγράμματος ο Στέλιος Ηλιάδης. Συμμετείχαν στην ομαδική προπόνηση οι Γιώργος Κυριαζής και Καρίμ Σολτάνι και απομένει η απολογία και η απόφαση της διοίκησης για το θέμα τους.Η ομάδα θα προπονηθεί, αύριο, Τρίτη 01/03, στην Μίκρα, στις 11:00.

Η επιλογή του κ. Γιώργου Παράσχου, σχετικά με τους δύο αγώνες, στους οποίους θα εκτίσει την ποινή των δύο αγωνιστικών ο Νίκος Αραμπατζής, αφορά στις αναμετρήσεις με τον Αρη στο ‘Κ. Βικελίδης’ (25η αγωνιστική, Σάββατο 05/03, 19:30) και με τον Εργοτέλη στο Παγκρήτιο Στάδιο (28η αγωνιστική, Κυριακή 03/04, 19:00). Συνεπώς, ήδη, για το αμέσως προσεχές παιχνίδι της ομάδας, δηλαδή για το τοπικό ντέρμπι, ο Νίκος Αραμπατζής ετέθη εκτός σχεδιασμού.

Καθαρά διαδικαστικό χαρακτήρα είχε η σύσκεψη μέτρων τάξης και ασφαλείας για την αναμέτρηση του ‘Κ. Βικελίδης’, το Σάββατο 05/03, μεταξύ Αρη και ΗΡΑΚΛΗ, εφόσον δεν ετέθη θέμα εισιτηρίων για την φιλοξενούμενη πλευρά. Η συγκεκριμένη σύσκεψη πραγματοποιήθηκε σήμερα (28/02), στο γήπεδο διεξαγωγής του τοπικού ντέρμπι και τους ‘κυανόλευκους’ εκπροσώπησε ο Υπεύθυνος Ασφαλείας της ΠΑΕ, κ. Λαυρέντης Αργυρόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου