Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2011

Πόλεμος στην ΕΠΟ

Μαίνεται ο.. πόλεμος των «αιωνίων» που ξεκίνησε μετά το ντέρμπι της 23ης αγωνιστικής! Σκληρές δηλώσεις του Βαγγέλη Μαρινάκη κατά τη διάρκεια του Δ.Σ. της ΕΠΟ
με τον Τζόνι Βεκρή ν' απαντά σε πιο ήπιους τόνους.

Ο κ. Μαρινάκης είπε ότι ο Παναθηναϊκός δυσφημεί το ελληνικό ποδόσφαιρο με συνεχή επεισόδια και ότι κάνει το ίδιο με τις καταγγελίες προς τους διεθνείς οργανισμούς. «Είναι η χειρότερη ομάδα σε επεισόδια ο Παναθηναϊκός. Και είναι δυσφήμιση για το ποδόσφαιρο να πηγαίνει στην ΟΥΕΦΑ για καταγγελίες». Και συνέχισε, απευθυνόμενος προς τους πράσινους εκπροσώπους: «Βγάζετε τον κόσμο έξω και τον ξεσηκώνετε. Ο Ολυμπιακός έχει διπλάσιο και τριπλάσιο κόσμο, τί να κάνω κι εγώ,  να τον βγάλω στους δρόμους;»
Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού σχολίασε και την απόφαση της ΕΠΟ να ανακοινώσει την τιμωρία των διαιτητών του ντέρμπι, χαρακτηρίζοντάς την λανθασμένη διότι προκάλεσε φόβο στους υπόλοιπους διαιτητές. «Κακώς βγάλατε αυτή την ανακοίνωση. Τρομοκρατήσατε τους διαιτητές και το αποτέλεσμα το είδατε με τις διαιτησίες του Τσινιάρη και του Παμπορίδη».
«Το κλίμα δεν ήταν καθόλου καλό. Ο κ.Μαρινάκης κατηγόρησε εμάς ότι δεν ενδιαφερόμαστε για την αξιοπιστία του ποδοσφαίρου. Βρεθήκαμε κατηγορούμενοι, από κατήγοροι μετά από όσα έγιναν στο Καραϊσκάκη. Εμείς απαντήσαμε ότι η αξιοπιστία κρίνεται από αυτόν που έχει θεσμικό ρόλο», απάντησε ο Τζόνι Βεκρής ως εκπρόσωπος των «πρασίνων».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου