Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2011

Δεν προπονήθηκαν λόγω των οφειλών οι παίκτες

Την απόφαση να απέχουν από τη σημερινή προπόνηση του ΠΑΟΚ πήραν οι ποδοσφαιριστές της ομάδας.
Οι «ασπρόμαυροι» βρέθηκαν στις εγκαταστάσεις στη Σουρωτή, συζήτησαν αρκετή ώρα στα αποδυτήρια και στην πορεία γνωστοποίησαν πως δε θα προπονηθούν, εξαιτίας οικονομικών οφειλών.
Αξίζει να σημειωθεί ότι στη συζήτηση συμμετείχε και ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας, Παντελής Κωνσταντινίδης, ο οποίος αντιλαμβανόμενος το κλίμα δυσφορίας που δημιουργήθηκε στα αποδυτήρια εξαιτίας του γεγονότος ότι η ΠΑΕ δεν κατέθεσε οφειλόμενα στις 20 Φεβρουαρίου, όπως ήταν προγραμματισμένο, προσπάθησε να πείσει τους παίκτες ότι χρήματα θα κατατεθούν την ερχόμενη εβδομάδα.

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ δεν πείστηκαν από την τοποθέτηση του τεχνικού διευθυντή της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και αποφάσισαν να προχωρήσουν σε αποχή, αλλά και σε γραπτή ανακοίνωση αιτιολογώντας τους λόγους που προχώρησαν σ' αυτή την κίνηση: «Εμείς οι ποδοσφαιριστές του Π.A.Ο.Κ. μετά από μεταξύ μας συζήτηση αποφασίσαμε να μην προπονηθούμε σήμερα (25/2) σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τις καθυστερήσεις αρκετών μηνών στις πληρωμές δόσεων συμβολαίων, πριμ (σ.σ. περσινών του Ιουνίου) και διάφορων άλλων παροχών (σ.σ. από Σεπτέμβριο έως σήμερα). Επίσης, μ' αυτόν τον τρόπο συμπαραστεκόμαστε στους συμπαίκτες μας εκείνους, κυρίως στους νέους ποδοσφαιριστές, που αντιμετωπίζουν σημαντικό οικονομικό πρόβλημα, λόγω των καθυστερήσεων αυτών. Από αύριο (26/2) θα συμμετέχουμε κανονικά στο πρόγραμμα της ομάδας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου