Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2011

Δεν ταξιδεύει στο Μάντσεστερ ο Καστίγιο!

Λίγες ώρες πριν 'πετάξει' η αποστολή για την Αγγλία η ατυχία ήταν το κύριο συστατικό στην τελευταία προπόνηση επί ελληνικού εδάφους. Συγκεκριμένα το χτύπημα είναι τριπλό αφού πέραν του Νέρι Καστίγιο ανήμποροι να βοηθήσουν θα είναι οι Τσεζνάουσκις και Κουλουχέρης.Ο Μεξικανός υπέστη σύνδρομο του πρόσθιου κνημιαίου κάτι που θέτει αμφίβολη την παρουσία του ακόμα και στην Λάρισα την προσεχή Κυριακή. Η απουσία του αναμένεται να διαφοροποιήσει τα πλάνα του Μιχαλήτσου όχι σε μεγάλο βαθμό αφού ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής αποτελεί ένα από τα 'κρυφά χαρτιά' για την εξέλιξη του αγώνα.

Ο Λιθουανός υπέστη θλάση πρώτου βαθμού και θα είναι σίγουρα απών και από τον αγώνα του "AEL FC Arena". Απών από το Μάντσεστερ θα είναι και ο Θέμης Κουλουχέρης που επιβεβαιώθηκε ότι υπέστη διάταση στους προσαγωγούς, αλλά εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα είναι στην διάθεση του προπονητή για την αναμέτρηση με τους «βυσσινί». Αμφίβολος για τον αγώνα πρωταθλήματος (δεν είναι δηλωμένος στην Ευρώπη) είναι και ο Πορτίγια που υπέστη διάταση στον δικέφαλο. Με τα δεδομένα που διαμορφώθηκαν στο Μάντσεστερ θα ταξιδέψουν οι υπόλοιποι 18 ποδοσφαιριστές που έχουν δηλωθεί στην Ευρώπη. Αναλυτικά: Σηφάκης, Βελλίδης, Χουάνμα, Νέτο, Μίσελ, Βανγκέλι, Λαζαρίδης, Ρονάλντο, Πρίττας, Φατί, Τόχα, Οριόλ, Μπομπαντίγια, Κόκε, Τσέζαρεκ, Σακάτα, Κασναφέρης, Μενδρινός.

Στις 9 το πρωί της Τετάρτης (23.02) έχει προγραμματιστεί η αναχώρηση της αποστολής του Άρη (και του δεύτερου τσάρτερ με φιλάθλους της ομάδας) για το Μάντσεστερ. Η συνέντευξη Τύπου του Ρομπέρτο Μαντσίνι κι ενός ποδοσφαιριστή της Σίτι θα πραγματοποιηθεί στις 10 το πρωί (τοπική ώρα) στο «City Training Ground» ενώ μία ώρα αργότερα θα πραγματοποιηθεί η προπόνηση των Άγγλων.

1 σχόλιο:

  1. ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΕΧΟΥΜΕ ΓΛΕΝΤΙ...
    ΓΑΜΗΣΕ ΤΟΥΣ ΑΓΓΛΟΥΣ ΤΣΙΚΝΟΠΕΜΠΤΗ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή