Κυριακή 13 Μαρτίου 2011

Κέρκυρα - Άρης 3-4

Εκπληκτικό ματς έγινε στην Κέρκυρα, όπου ο Αρης επικράτησε της τοπικής ομάδας με 4-3, στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ
της Σούπερ Λίγκας. Στο ντεμπούτο του Σάκη Τσιώλη, οι "κίτρινοι" έφτασαν σε μια σπουδαία νίκη με σκόρερ τους Φατί (25΄), Λαζαρίδη (65΄), Καστίγιο (68΄), Κόκε (76΄), ενώ τα γκολ των γηπεδούχων πέτυχαν οι Μαζνόφ (7΄), Γραμμόζης (32΄), Γκουστάβο (77΄).
Επτά γκολ, επτά διαφορετικοί σκόρερ και ανατροπή υπέρ της ομάδας που έχανε στο ημίχρονο. Τι άλλο να ζητήσουν οι ποδοσφαιρόφιλοι που βρέθηκαν στο γήπεδο της Κέρκυρας; Τί άλλο να ζητήσει κι ο Σάκης Τσιώλης, που βρέθηκε για πρώτη φορά στον πάγκο του Αρη και πανηγύρισε τη νίκη που διώχνει οριστικά το "φάντασμα" του υποβιβασμού. Αντίθετα, για την Κέρκυρα που έχει 30 βαθμούς, τα πράγματα αρχίζουν να δυσκολεύουν...

Το σκορ άνοιξε μόλις στο 7ο λεπτό, όταν ο Μαζνόφ αξιοποίησε την πάσα του Στολτίδη και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Σηφάκη. Στο 26΄ ο Ρίκι Φατί ισοφάρισε εκμεταλλευόμενος αδράνεια στην άμυνα των γηπεδούχων, αλλά στο 32΄ με φοβερό απευθείας φάουλ ο Δημήτρης Γραμμόζης έστειλε την Κέρκυρα με προβάδισμα (2-1) στα αποδυτήρια.

Οι "Φαίακες" έδειχναν να ελέγχουν το παιχνίδι και είχαν την ευκαιρία να καθαρίσουν στο 54΄, όταν ο Καλαντζής με κεφαλιά σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι. Αίφνης, ο Αρης αφυπνίστηκε και μέσα σε 11 λεπτά έφερε τα πάνω-κάτω! Στο 65΄ ο Λαζαρίδης με κεφαλιά μετά από κόρνερ του Καστίγιο ισοφάρισε, στο 68΄ ο Μεξικανός έδωσε προβάδισμα στην ομάδα του μετά από μεταβίβαση του Νέτο και στο 76΄ ο Σέρχιο Κόκε, πάλι από πάσα του φοβερού σήμερα Καστίγιο, έγραψε το 2-4. Στο επόμενο λεπτό η Κέρκυρα ξαναμπήκε στο ματς, με το σουτ του Γκουστάβο έξω από την περιοχή να καταλήγει στα δίχτυα. Ομως, οι γήπεδούχοι έχασαν τις ελπίδες τους όταν στο 83΄ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο Γραμμόζης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου