Τρίτη 1 Μαρτίου 2011

«Χ» το ντέρμπι, ανάσα ο Θρασύβουλος

Λεβαδειακός και ΟΦΗ... αλληλοεξουδετερώθηκαν στο ντέρμπι της 24ης αγωνιστικής της Football League κι έχασαν ακόμη περισσότερο έδαφος σε σχέση με τους δύο πρωτοπόρους της βαθμολογίας.
 Νίκη-ανάσα για τον Θρασύβουλο, 2-0, τον Εθνικό Αστέρα στη Φυλή.
Ισόπαλο 1-1 έληξε το ντέρμπι της 24ης αγωνιστικής στη Football League, ανάμεσα στο Λεβαδειακό και τον ΟΦΗ. Το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε από δύο στημένες φάσεις, με τους γηπεδούχους Βοιωτούς να προηγούνται στο 42΄ με πέναλτι του Μπάρκογλου και την ομάδα του Ηρακλείου να ισοφαρίζει στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων του α΄ ημιχρόνου, με φάουλ του Βερόν. Στο 67ο λεπτό ο Αγρίτης έχασε μεγάλη ευκαιρία να δώσει το τρίποντο στους φιλοξενούμενους, όταν το σουτ που επιχείρησε έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι του Κυριακίδη.
Μετά την ισοπαλία ο ΟΦΗ παραμένει στην 3η θέση και ο Λεβαδειακός στην 5η, ωστόσο το θέμα είναι ότι αμφότεροι είδαν τη διαφορά τους από τον ΠΑΣ και τον Παναιτωλικό που προχώρησαν με νίκες να μεγαλώνει. Τέλος. στη Φυλή στο τελευταίο χρονικά ματς της αγωνιστικής ο Θρασύβουλος κατέκτησε την πρώτη του νίκη με τον Άκη Μάντζιο στον πάγκο του και συνεχίζει να δίνει τη «μάχη» του για την αποφυγή των πλέι άουτ. Η ομάδα των δυτικών προαστίων επικράτησε 2-0 του Εθνικού Αστέρα, με τον «γερόλυκο» Γιώργο Ζαχαρόπουλο να κάνει τα πάντα μέσα στο γήπεδο. Ο επιθετικός του Θρασύβουλου ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ στο 75ο λεπτό, κι αυτός που στις καθυστερήσεις με... μαγική προσποίηση έδωσε την ευκαιρία στον Μπακασέτα να διαμορφώσει το τελικό αποτέλεσμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου