Τετάρτη 2 Μαρτίου 2011

Με Super 3 και Κόκε η προπόνηση του Άρη

Τις προπονητικές εγκαταστάσεις στο Νέο Ρύσιο βρέθηκε αντιπροσωπεία οργανωμένων οπαδών του Άρη κατά τη διάρκεια της προπόνησης της Τρίτης
στην οποία συμμετείχε και ο Σέρχιο Κόκε.
Οι οπαδοί των "κιτρίνων" ζήτησαν το 6 στα 6 στα εναπομείναντα παιχνίδια, ώστε να εξασφαλίσει η ομάδα την είσοδο στα πλέι οφ, ενώ εξέφρασαν την στήριξη στους παίκτες και στο προπονητικό επιτελείο. Παρ' όλα αυτά, διεμήνυσαν ότι δεν θα ανεχθούν οποιοδήποτε ίχνος αδιαφορίας.

Στην προπόνηση συμμετείχε και ο Σέρχιο Κόκε, μόλις 1 ημέρα μετά τις φήμες που τον θέλουν εκτός ομάδας το καλοκαίρι. Ο Ισπανός επιθετικός ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στους κοιλιακούς και προπονήθηκε κανονικά, σε αντίθεση με τους Μιχάλη Σηφάκη (οσφυοϊσχυαλγία), Ντάνιελ Τσέζαρεκ (σύνδρομο κοιλιακών-προσαγωγών) και Χρήστο Αραβίδη (θλάση). Οι δύο πρώτοι εκτιμάται πως με συντηρητικό πρόγραμμα και θεραπεία θα είναι παρόντες στον επικείμενο αγώνα με τον Ηρακλή.

Ατομικό πρόγραμμα συνεχίζουν Ντεϊβίντας Τσεζνάουσκις και Γιάννης Αγτζίδης, ενώ από την προπόνηση αποχώρησε με ενοχλήσεις στους προσαγωγούς ο Ντανίλο και η κατάστασή του θα εκτιμηθεί την Τετάρτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου