Δευτέρα 18 Ιουλίου 2011

Φουλάρει για «Ιταλό» μέσο και φορ

Το απόγευμα της Δευτέρας επιστρέφει η αποστολή του ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη και η τριάδα Βρύζας – Ζαγοράκης – Μπόλονι σηκώνει και πάλι τα «μανίκια» για να κλείσουν άμεσα ένα μέσο. Από Ιταλία έρχεται ο «εκλεκτός».


Ο Ρουμάνος τεχνικός έχει σε προτεραιότητα να αποκτηθεί ένας παίκτης για τη μεσαία γραμμή και στον Δικέφαλο έχουν συγκεντρώσει αρκετές προτάσεις. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, οι ασπρόμαυροι έχουν ήδη ξεχωρίσει έναν μέσο που συγκεντρώνει τα στοιχεία που έχει θέσει ως προτεραιότητα ο Μπόλονι. Ο παίκτης, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, αγωνίζεται στο Ιταλικό πρωτάθλημα και έχει γεμάτες σεζόν, βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση και φέρεται να είναι διαθέσιμος για τον ΠΑΟΚ.
Παράλληλα, στη διοίκηση δεν αφήνουν στην άκρη το θέμα του επιθετικού και σύμφωνα με μία φημολογία που έχει κάνει την εμφάνισή της τις τελευταίες ώρες, αν δοθούν οι εγγυήσεις από την πλευρά Σαχπατζίδη-Φλωρίδη και προχωρήσει το θέμα με τους νέους επενδυτές, ο ΠΑΟΚ θα κινηθεί για την απόκτηση του Μίλαν Γιοβάνοβιτς!
Μάλιστα, ο Ζήσης Βρύζας φέρεται να έχει ήδη έρθει σε επαφή με τον Σέρβο αστέρα, ο οποίος δείχνει καταρχήν θετικός στο να αγωνιστεί στον ΠΑΟΚ και ενημέρωσε ότι θα περιμένει μερικές μέρες ακόμη για την τελική πρόταση του Δικέφαλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου