Παρασκευή 25 Μαρτίου 2011

"Εάν επαναληφθεί, ο Σκόκο θα φύγει"

Ξεκάθαρος ο μάνατζερ του Σκόκο για την επίθεση με γκαζάκια στο σπίτι του Αργεντινού
. Ο Παύλος Διανής ξεκαθάρισε στη NOVA ότι αν επαναληφθεί κάτι τέτοιο, ο πελάτης του θα πάρει το αεροπλάνο και θα φύγει!
Ο εκπρόσωπος του Αργεντινού άσου, πάντως, ανέφερε το λογικό: δηλαδή, ότι ακόμη κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει από πού προέρχεται και για πού προοριζόταν η συγκεκριμένη επίθεση: «Ήμασταν μαζί όλη μέρα σήμερα μετά την προπόνηση. Είναι καλά, ήταν λίγο τρομαγμένος βέβαια χθες αλλά σήμερα είναι καλύτερα. Δεν νομίζω πως είναι θέμα στοχοποίησης. Δεν ξέρουμε από πού προέρχεται κιόλας. Υποθετικά μπορούμε να πούμε ότι ήταν οπαδοί της ΑΕΚ, απλά είναι μία λογική υπόθεση».

Για να συμπληρώσει αμέσως μετά: «Αυτά τα πράγματα δεν πρέπει να συμβαίνουν. Αισθάνθηκε άβολα με την όλη κατάσταση. Αν επαναληφθεί ίσως πάρει το αεροπλάνο να φύγει! Αν απειλείται η αρμονία της οικογένειας του πραγματικά δεν ξέρω πως θα αντιδράσει».

Αναφορικά με το αν έχει δεχθεί ο πελάτης του να πάρει έναντι των οφειλομένων από την ΑΕΚ, προκειμένου η ομάδα να εξασφαλίσει την αδειοδότησή της, σημείωσε: «Η αλήθεια είναι πως οι διαπραγματεύσεις που κάνει η ΑΕΚ σε ό,τι αφορά την αδειοδότηση πρέπει να μείνουν μόνο μέσα στην ομάδα. Είναι κάτι που αφορά μόνο τους παίκτες και την ομάδα, δεν θεωρώ σκόπιμο να βγαίνει προς τα έξω ότι συζητείται. Ισως η ΑΕΚ αισθάνεται πιο άνετα να προτείνει μειωμένες αποδοχές στους Έλληνες, όμως δεν νομίζω πως πρέπει να βγαίνουν όλα αυτά προς τα έξω».

Όσο για το παρόν και το μέλλον του στην ΑΕΚ, τόνισε: «Το τι θα γίνει το καλοκαίρι με τον πελάτη μου θα το δούμε αργότερα. Εγώ απλά θέλω να επαναλάβω πως το ποδόσφαιρο είναι απλά ένα άθλημα. Δεν κοιτάμε πως θα το κάνουμε καλύτερο αλλά αναλωνόμαστε σε καταστάσεις που δεν θα έπρεπε. Η ομάδα ήταν κοντά του και αυτό έγινε άμεσα. Ήταν μια αντίδραση κάποιων ανθρώπων, δεν ξέρουμε αν ήταν οπαδοί της ΑΕΚ είναι απλά μια υπόθεση».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου