Πέμπτη 3 Μαρτίου 2011

Ανακάλεσε ο Τσιρίλο, στη Σουρωτή ο Ζαγοράκης

Για λάθος στη μετάφραση έκανε λόγο ο Μπρούνο Τσιρίλο κληθείς σήμερα να σχολιάσει την περίφημη δήλωση που ακολούθησε τον ημιτελικό με την ΑΕΚ
στο ΟΑΚΑ. Στη Σουρωτή βρέθηκε σήμερα ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ.
Με τον Θόδωρο Ζαγοράκη παρόντα στις εγκαταστάσεις της Σουρωτής και εμφανή προβληματισμό για τη διαιτησία που εισέπραξε η ομάδα στον πρώτο ημιτελικό αγώνα για το Κύπελλο με την ΑΕΚ (2/3), μπήκε σήμερα σε πρόγραμμα προετοιμασίας για το παιχνίδι με την Ενωση την Κυριακή για το πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ.

Στην προπόνηση συμμετείχαν όσοι δεν αγωνίστηκαν στο ματς στο ΟΑΚΑ, ενώ οι βασικοί έκαναν αποθεραπεία στο ξενοχοδείο με το οποίο συνεργάζεται η ΠΑΕ. Στους εκπροσώπους που βρέθηκαν στο χώρο θέλησε να δώσει διευκρινήσεις για δηλώσεις που έκανε μετά την αναμέτρηση με την ΑΕΚ (σ.σ. "Να κάνουμε μπουρ... λο τον επαναληπτικό), ο Μπρούνο Τσιρίλο.

«Δε μιλάω καλά αγγλικά, ούτε ελληνικά και αυτό που εννοούσα χθες ηταν η ατμόσφαιρα που θα δημιουργήσουν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ στο γηπεδό μας στη ρεβάνς. Για μας είναι πολύ σημαντικό το παιχνίδι, πολύ δύσκολο και χρειαζόμαστε την ενέργεια των φιλάθλων μας. Ξέρετε τι σχέση έχω με την ΑΕΚ. Τα τελευταία τρία χρόνια στην Τούμπα δεν έχει συμβεί το παραμικρό και πρέπει αυτό να συνεχιστεί. Υπάρχει αυτή η λέξη στα ιταλικά και έχει καλή χροιά. Μου αρέσει να τη χρησιμοποιώ χωρίς να σημαίνει κάτι άσχημο», επισήμανε ο Ιταλός.

Σε σχόλιο που του ζητήθηκε για το δεύτερο ημιτελικό απάντησε: «Δε θέλω να μιλάω για φαβορί, γιατί είμαι και προληπτικός. Εχουμε μια εβδομάδα να προετοιμαστούμε και εύχομαι να πάνε όλα καλά». Υπενθυμίζεται για το Κυριακάτικο παιχνίδι πρωταθλήματος στην Αθήνα δεν υπολογίζονται οι Αλβες Λίνο, Βλάνταν Ιβιτς, που αποβλήθηκαν στον αγώνα Κυπέλλου, ο Πάμπλο Γκαρσία που είχε δηλωθεί να εκτίσει ποινή τιμωρίας σε αυτό, ενώ εξαιρετικά δύσκολη είναι η παρουσία του τραυματία, Αντελίνο Βιεϊρίνια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου