Σάββατο 12 Μαρτίου 2011

Ετοιμος ο Βιεϊρίνια για Ολυμπιακό!

Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια θεωρείτο μέχρι και χθες τουλάχιστον αμφίβολος για την κυριακάτικη πολύ σημαντική αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό
, ωστόσο σήμερα όχι μόνο προπονήθηκε, αλλά ο Χάβος τον συμπεριέλαβε και στο σχήμα με τους βασικούς, από το οποίο απείχαν οι Σαλπιγγίδης, Λίνο και Σνάουτσνερ.
Βέβαια ο διεθνής επιθετικός όλα δείχνουν ότι θα ηγηθεί της επίθεσης στο ματς που έχει πάρει χαρακτήρα τελικού προκειμένου ο ΠΑΟΚ να μη χάσει το τρένο των πλέι οφ. Ουσιαστικά ο «Δικέφαλος του Βορρά» δίνει μέσα σε τέσσερις ημέρες (σ.σ. κυριακή-Τετάρτη), δύο παιχνίδια που θα στιγματίσουν όλη του τη χρονιά στην Ελλάδα. Αρχικά υπάρχει η αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό την Κυριακή στην Τούμπα κι ακολουθεί η ρεβάνς με την ΑΕΚ για το Κύπελλο. Αναμφίβολα ο Χάβος θα ήθελε περισσότερο να υπολογίζει στον Βιεϊρίνια για το δεύτερο ματς, αλλά από τη στιγμή που και σήμερα ο Πορτογάλος έβγαλε χωρίς κανένα πρόβλημα όλα τα τεστ, του... άναψε το πράσινο φως για να τον συμπεριλάβει στα κυριακάτικα του πλάνα. Κατά τη διάρκεια της προπόνησης ο τεχνικός του ΠΑΟΚ δοκίμασε με τους βασικούς τους, Κρέσιτς, Τσιρίλο, Κοντρέρας, Ετό, Σαβίνι, Γκαρσία, Βιτόλο, Ιβιτς, Φωτάκη, Βιεϊρίνια και Μουσλιμβιτς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου