Παρασκευή 25 Μαρτίου 2011

Κανένα πρόβλημα με Βιεϊρίνια

Ο τραυματισμός του Αντελίνο Βιεϊρίνια αποδείχτηκε τελικά ένα απλό χτύπημα στο πάνω μέρος του άκρου του ποδιού του
, όπως έδειξαν οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ο Πορτογάλος επιθετικός την Παρασκευή στη Θεσσαλονίκη.
Επειδή, όμως, ήταν ισχυρό το χτύπημα και προκάλεσε πόνο, ο Βιεϊρίνια θα ακολουθήσει ορισμένες μέρες ένα πρόγραμμα απαραίτητης θεραπευτικής αγωγής για την πλήρη αποκατάσταση του τραύματος.

Πάντως, επειδή μεσολαβεί ένα δεκαήμερο σχεδόν μέχρι τον κρισιμότατο αγώνα πρωταθλήματος της μεθεπόμενης Κυριακής (3/4) με την Λάρισα στη Τούμπα, εκφράζεται αισιοδοξία πως δεν θα υπάρξει πρόβλημα με την συμμετοχή του στο συγκεκριμένο ματς.

Από την ερχόμενη Δευτέρα ο Πορτογάλος επιθετικός θα πάρει μέρος δοκιμαστικά στις προπονήσεις και εφόσον δεν νιώσει, όπως αναμένεται, καμία ενόχληση, θα τεθεί στην διάθεση του Μάκη Χάβου για τον αγώνα με την Λάρισα. Στο ίδιο σημείο του ποδιού του ο Βιεϊρίνια είχε χτυπήσει και στον αγώνα κυπέλλου με τον Ολυμπιακό στη Τούμπα.

Τα αποτελέσματα των εξετάσεων ήταν λίγο πολύ αναμενόμενα, αλλά και ανακουφιστικά για τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ, καθώς ένας σοβαρός τραυματισμός του Βιεϊρίνια αυτή την στιγμή θα ήταν τεράστιο και ανεπανόρθωτο πλήγμα για την ομάδα. Σημειώνουμε, ότι για τον αγώνα με την Λάρισα δεν υπάρχει τιμωρημένος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου