Παρασκευή 25 Μαρτίου 2011

Θέμα συζήτησης ο Βρύζας

Κάποιες τοποθετήσεις οργανωμένων οπαδών για την ανάγκη επιστροφής του Ζήση Βρύζα στον ΠΑΟΚ έχουν γίνει αντικείμενο συζήτησης ακόμη και μέσα στην ΠΑΕ.

Κανείς δεν βλέπει αρνητικά την παρουσία του πρώην τεχνικού διευθυντή της ομάδας στη διοίκηση, αφού έχει αποδείξει πως μπορεί να διαχειριστεί με έξυπνο τρόπο θέματα οργάνωσης του αγωνιστικού τμήματος.

Από εκεί και πέρα βέβαια άγνωστες είναι οι προθέσεις του προέδρου Θοδωρή Ζαγοράκη, αλλά και του ίδιου του Ζήση Βρύζα για το συγκεκριμένο θέμα. Κύκλοι που τους γνωρίζουν καλά ισχυρίζονται πως δεν είναι δύσκολο να βρεθεί η χρυσή τομή και να επιστρέψει ο Βρύζας στην ΠΑΕ, κάτι το οποίο βέβαια βλέπει και με καλό μάτι συντριπτικό ποσοστό των φίλων της ομάδας που έχουν κατανοήσει πως ο Ζαγοράκης χάνοντας τα βασικά του στηρίγματα έμεινε πολύ μόνος στο δύσκολο φορτίο που έχει αναλάβει.

Πάντως, εκτός από θέμα συζήτησης, δεν υπάρχει κάποια άλλη εξέλιξη ή απόφαση, όμως δεν αποκλείεται να μην αργήσει η στιγμή που θα γίνει κάτι τέτοιο. Το θέμα πλέον αφορά τους δύο και κανέναν άλλο στη φάση που βρίσκεται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου