Τετάρτη 2 Μαρτίου 2011

Ενοχλήσεις στη μέση ο Σηφάκης

Οι Σηφάκης, Τσέζαρεκ, Αραβίδης, Τσεζνάουσκις και Αγτζίδης ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα εν όψει της αναμέτρησης με τον Ηρακλή.
Ο τερματοφύλακας του Αρη αισθάνθηκε ενοχλήσεις στη μέση ενώ ο Τσέζαρεκ ταλαιπωρήθηκε από σύνδρομο κοιλιακών προσαγωγών.
Οι δύο παίκτες αναμένεται να μπουν σε κανονικούς ρυθμούς στην προπόνηση της Πέμπτης. Απών ήταν επίσης ο άρρωστος Μάρκος Βελλίδης. ενώ σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων επέστρεψε ο Ντανίλο Περέιρα.

Στο μεταξύ, η ΠΑΕ Αρης ανακοίνωσε ότι από το απόγευμα της Τετάρτης, στις 17:30 θα διατίθενται από το ARIS MOBILE τα εισιτήρια για τον αγώνα του Σαββάτου κόντρα στoν Ηρακλή που θα διεξαχθεί στις 19:30 στο Κλ. Βικελίδης.

"Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ αποφάσισε να ισχύσουν μειωμένες τιμές για τον συγκεκριμένο αγώνα παρά το γεγονός ότι στην αρχή της χρονιάς είχε συμπεριληφθεί στην πεντάδα αγώνων με ακριβότερο εισιτήριο (ΠΑΟ, ΟΣΦΠ, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Ηρακλής).

Οι τιμές των εισιτηρίων για τις Θύρες 1, 3 και 4 είναι 15 ευρώ (αντί για 20 ευρώ), για την θύρα 2 κοστίζουν 25 ευρώ (αντί για 30 ευρώ), για τις θύρες 6 και 9 η τιμή τους είναι 30 ευρώ (αντί για 35 ευρώ)και για τη Θύρα 7 κοστίζουν 40 ευρώ (αντί για 50 ευρώ). Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ καλεί τους φίλους της ομάδας να προμηθευτούν εγκαίρως τα εισιτήριά τους λόγω της μεγάλης ζήτησης", αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου