Δευτέρα 6 Ιουνίου 2011

«Ζήση, έλα ξανά»

Μετά την αναμέτρηση με τη Μάλτα, ο άλλοτε αντιπρόεδρος του ΠΑΟΚ
αναμένεται να ανακοινώσει είτε την επιστροφή του στον Δικέφαλο, είτε την ανάληψη της θέσης του τεχνικού διεθυθυντή στον Παναθηναϊκό, είτε την παραμονή του στην Εθνική, σενάριο που συγκεντρώνει τις λιγότερες πιθανότητες.

Ας δούμε, ωστόσο, πώς έχει το στόρι του σίριαλ που παρακολουθούμε το τελευταίο διάστημα. Είναι κοινό μυστικό ότι οι σχέσεις Ζαγοράκη-Βρύζα δεν ήταν ιδανικές. Οι προστριβές μεταξύ τους είχαν ως αποτέλεσμα την αποχώρηση του πρώτου από την ομάδα. Ωστόσο, και με τη συνδρομή του Σάντος, το χάσμα γεφυρώθηκε το τελευταίο διάστημα και επέτρεψε τη χθεσινή... ρελάνς του προέδρου.

Την ώρα που ο Παναθηναϊκός "έψηνε" τον Βρύζα να... ντυθεί στα πράσινα κι έβαζε τους δικούς του δημοσιογράφους να κάνουν λόγο για κλεισμένη συμφωνία, ο Θοδωρής Ζαγοράκης βρέθηκε στην Αθήνα και του πρότεινε καθαρά και ξάστερα να επιστρέψει καβάλα στ' άλογο.

Ο "Ζαγόρ" υποσχέθηκε στον Βρύζα τη θέση του αντιπροέδρου, αλλά και το απόλυτο κουμάντο στο αγωνιστικό τμήμα. Με τις ευλογίες, μάλιστα, του Παντελή Κωνσταντινίδη.

Θα μπορούσε να περιμένει, να τον αφήσει να κλείσει στον Παναθηναϊκό χωρίς ενδοιασμούς κι έπειτα να βγει ως ΠΑΟΚάρχης και να... κράζει τον άλλοτε ομοϊδεάτη του. Δεν το έκανε γιατί φοράει παντελόνια, γιατί είναι μάγκας και, κυρίως, γιατί ήθελε να συμπορευτεί εκ νέου με τον παλιόφιλό του. Γιατί πιστεύει ακόμη ότι αυτός είναι ο ιδανικός για το χτίσιμο του νέου ΠΑΟΚ.

Πλέον, εναπόκειται στη διακριτική ευχέρεια του Βρύζα η συνέχεια. Ο Ζήσης βρέθηκε να έχει... συμφωνήσει με τον Παναθηναϊκό με ένα ραντεβού, ξαφνικά βλέπει την προοπτική της επιστροφής στον ΠΑΟΚ να ορθώνεται μπροστά του και ξέρει ότι ο Φερνάντο Σάντος δεν θα σταθεί εμπόδιο.

Η καρδιά λέει σίγουρα ΠΑΟΚ, το μυαλό πρέπει να πει ΠΑΟΚ, γιατί ο Βρύζας πρέπει να έχει κατά νου ότι εδώ θα τύχει απόλυτης αποδοχής, τα σπουδαία, ωστόσο, αναμένονται το βράδυ. Τότε θα ξέρουμε αν ο διόσκουρος του Θοδωρή Ζαγοράκη θα επιστρέψει στη θέση που του αρμόζει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου