Τετάρτη 8 Ιουνίου 2011

Δίνουν τα χέρια Μπόλονι και ΠΑΟΚ

Μια ανάσα από τη υπογραφή συμβολαίων συνεργασίας για δύο χρόνια
βρίσκονται ο Λάζλο Μπόλονι με τον ΠΑΟΚ. Ο Ρουμάνος τεχνικός αυτή την ώρα συζητά μαζί με τον ατζέντη του, τον Θόδωρο Ζαγοράκη και τον Παντελή Κωνσταντινίδη τις τελευταίες λεπτομέρειες της συμφωνίας τους. Ήδη από χθες (7/6) τα μεσάνυχτα ο ατζέντης του Μπόλονι με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ κατέληξαν σε συμφωνία για το οικονομικό.
Ο Ρουμάνος θα αμειφθεί με 480.000 ευρώ για τον πρώτο χρόνο και 540.000 ευρώ για τον δεύτερο και αυτό που τώρα απομένει να συμφωνηθεί είναι αν θα μπει κάποια ρήτρα σε περίπτωση που θελήσει μια από τις δύο πλευρές να σπάσει την συμφωνία. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του olaPAOK.gr το ποσό που προτείνει ο ΠΑΟΚ να μπει σε κοινή ρήτρα (είτε θελήσει ο ΠΑΟΚ, είτε ο Μπόλονι να σπάσουν την συμφωνία) είναι της τάξης των 150.000 ευρώ, ενώ μένει να διευκρινιστεί αν η ρήτρα θα αφορά την μετάβαση από τον πρώτο στον δεύτερο χρόνο συνεργασίας ή θα ισχύει ανά πάσα στιγμή. Αυτό είναι το σημείο το οποίο απασχολεί αυτή την στιγμή τις συζητήσεις του ΠΑΟΚ με την πλευρά του Ρουμάνου. Όπως όλα δείχνουν από λεπτό σε λεπτό αναμένεται και η επισημοποίηση της συμφωνίας συνεργασίας του ΠΑΟΚ με τον Μπόλονι.
Η "κινηματογραφική" άφιξη του Μπόλονι
Ο Ρουμάνος τεχνικός αφίχθη σε συνθήκες απόλυτης μυστικότητας χθες (7/6) λίγο μετά τα μεσάνυχτα και αμέσως άρχισαν οι συζητήσεις με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ. Τον Ρουμάνο τεχνικό, την σύζυγό του και τον Πορτογάλο βοηθό του παρέλαβε μέσα από την πίστα του αεροδρομίου άνθρωπος της ασφαλείας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ (Σάκης Τονουσίδης), ο οποίος και στο παρελθόν έχει φέρει σε πέρας τέτοιου είδους... μυστικές αποστολές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου