Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2011

ΠΑΟΚ-Καβάλα 0-2

Σε τροχιά «πλέι οφ» μπήκε για τα καλά η Καβάλα, καθώς πέτυχε σπουδαία νίκη με 2-0 επί του ΠΑΟΚ, μέσα στο γήπεδο της Τούμπας
, για την 24η αγωνιστική του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Super League. Σκόρερ οι Νικουλάε στο 37' και Ρίος στο 60'. Με το τρίποντο αυτό οι «Αργοναύτες» προσπέρασαν στη βαθμολογία τον «Δικέφαλο του βορρά», ο οποίος έχει έναν αγώνα λιγότερο (με τον Εργοτέλη).
Το ματς είχε καλό ρυθμό από την αρχή, με τον ΠΑΟΚ να προσπαθεί να πάρει αμέσως το «πάνω χέρι», αλλά και την Καβάλα να στέκεται πολύ καλά μέσα στο γήπεδο. Οι γηπεδούχοι απείλησαν αρχικά με τον Σαλπιγγίδη στο 21', όταν απέναντι στον Γκαλίνοβιτς σούταρε άουτ, ζήτησαν πέναλτι στο 23', σε ανατροπή του Ελ Ζαρ από τον τερματοφύλακα της Καβάλας και άγγιξαν πάλι το γκολ στο 25', όταν ο Μουσλίμοβιτς από την μικρή περιοχή σούταρε μόλις άουτ. Κι ενώ ο ΠΑΟΚ έδειχνε να ελέγχει την κατάσταση, ήρθε στο 37' ο Νικουλάε να ελιχθεί μέσα στην περιοχή, να αποφύγει τους αντιπάλους του και με σουτ να δώσει το προβάδισμα στην Καβάλα.

Στο β' ημίχρονο οι γηπεδούχοι μπήκαν με στόχο να γυρίσουν το ματς, όμως με τη συμπλήρωση του τετάρτου (60') δέχθηκαν και δεύτερο γκολ, αυτή τη φορά με δυνατό σουτ του Ρίος. Στη συνέχεια η εικόνα του «Δικεφάλου» ήταν αποκαρδιοτική, με αποτέλεσμα η Καβάλα να έχει κι άλλες ευκαιρίες για γκολ, όπως τα δύο σουτ του Αμπντούν (68' και 72') από καλή θέση, που έφυγαν άουτ, αλλά και του Ονουάτσι (76'), που εξουδετερώθηκε από τον Κρέσιτς. Μοιραία ξέσπασαν αποδοκιμασίες στην Τούμπα από τους φιλάθλους και κάπως έτσι ολοκληρώθηκε ο αγώνας. Η Καβάλα νίκησε για πρώτη φορά τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη και τον πέρασε στη βαθμολογία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου