Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2011

ΑΕΛ-Άρης 2-2

Στο 2-2 έμειναν στο AEL FC ARENA η οικοδέσποινα Λάρισα με τον Άρη. Το αποτέλεσμα δεν βολεύει καμία από τις δύο ομάδες
 καθώς οι γηπεδούχοι στοχεύουν στην παραμονή στην Superleague, ενώ οι Θεσσαλονικείς στην πεντάδα των πλέι οφ. Το σκορ άνοιξε για τους «βυσσινί» ο Κουζέν μετά από διπλή προσπάθεια και ισοφάρισε ο Ντανίλο για τον Άρη με «κεραυνό» εκτός περιοχής. Ο αγώνας πήρε φωτιά στο φινάλε. Με την συμπλήρωση των 90΄, ο Μπομπαντίγια και με τη βοήθεια του Ταλ, έβαλε μπροστά στο σκορ τον Άρη, αλλά στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων η ΑΕΛ ισοφάρισε με τον Ρομέου.
Η Λάρισα μπήκε δυνατά στο παιχνίδι με σκοπό να αιφνιδιάσει τον Αρη. Είχε την πρώτη καλή στιγμή μόλις στο 3ο λεπτό με τον Τσιμπάμπα να καθυστερεί μέσα στην περιοχή μετά τη σέντρα του Πανκράτ, ωστόσο, στο 14΄ έγινε το 1-0. Ο Κουζέν έπιασε την κεφαλιά, ο Σηφάκης απέκρουσε και στην επαναφορά της μπάλας ο Αφρικανός στράικερ με πλασέ έδωσε το προβάδισμα στους "βυσσινί".

Η Λάρισα είχε τον έλεγχο του αγώνα, παρά το γεγονός ότι οι Θεσσαλονικείς προσπάθησαν να πιέσουν. Σε μία ανύποπτη φάση, όμως, στο 34΄ η ομάδα του Μιχαλήτσου έφτασε στην ισοφάριση. Ο Ντανίλο Περέιρα, μετά από διαδοχικά λάθη στην άμυνα της ΑΕΛ, έπιασε το δυνατό σουτ έξω από την περιοχή κι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Τσοντοφάλσκι, ο οποίος φέρει μεγάλη ευθύνη για το γκολ (1-1). Οι γηπεδούχοι, τρία λεπτά αργότερα, στάθηκαν άτυχοι, όταν το σουρτ του Ρομέου βρήκε το δοκάρι της εστίας του Σηφάκη.

Το παιχνίδι άνοιξε για τα καλά στο δεύτερο ημίχρονο, διάστημα στο οποίο η Λάρισα πίεσε πάρα πολύ για να φτάσει στο γκολ της νίκης. Η πρώτη μεγάλη ευκαιρία για τους "βυσσινί" χάθηκε στο 68΄ με τον Τσιμπάμπα να αστοχεί από αρκετά πλεονεκτική θέση. Η μπάλα παιζόταν πάνω κάτω, ωστόσο, το γκολ δεν ερχόταν για καμία ομάδα.

Κι ενώ όλα έδειχναν ότι το παιχνίδι θα τελείωνε με αυτό το σκορ (1-1), ο Μπομπαντίγια στο 91΄, με την βοήθεια και του Ταλ, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Τσοντοφάλσκι και προς στιγμή τη Λάρισα βρέθηκε και με τα δύο πόδια στη Β΄ Εθνική. Στο 93΄, όμως, ο Ρομέου με δυνατό σουτ αιφνιδίασε τον Σηφάκη και διατήρησε...στη ζωή την ομάδα του!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου