Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2011

Πανιώνιος-Ολυμπιακός 1-1

Ισόπαλος 1-1 έληξε ο αγώνας της Νέας Σμύρνης ανάμεσα στον Πανιώνιο και τον Ολυμπιακό, για την 24η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League.
 Οι «ερυθρόλευκοι» προηγήθηκαν στο 43' με τον Μιραλάς, ισοφαρίστηκαν στο 68' από ένα τυχερό γκολ του Σβέρκος κι στη συνέχεια έμειναν με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Ριέρα στο 75'. Αυτή ήταν η πρώτη ισοπαλία για τον πρωτοπόρο στο εφετινό πρωτάθλημα, που διατήρησε τη διαφορά των 10 βαθμών από τον δεύτερο Παναθηναϊκό.
Το παιχνίδι ήταν από την αρχή ανοιχτό, ο Ολυμπιακός μπήκε πιο δυνατά και είχε την πρώτη ευκαιρία ν' ανοίξει το σκορ στο 13', όταν ο Μιραλάς από καλή θέση δεν μπόρεσε να νικήσει τον Μάχο. Ο Πανιώνιος «απάντησε» με ένα σουτ του Γουνδουλάκη στο 20', που έφυγε άουτ κι ένα γύρισμα του Σάμαρη στο 29', που δεν πρόλαβε ο Γουνδουλάκης. Λίγο πριν την εκπνοή του ημιχρόνου (43'), οι «ερυθρόλευκοι» κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ, όταν ο Μιραλάς πήρε την μπάλα από τον Ριέρα και πλάσαρε εύστοχα τον Μάχο.

Ο Ολυμπιακός είχε την πρώτη μεγάλη ευκαιρία και στο β' ημίχρονο. Στο 58' ο Ριέρα εκτέλεσε φάουλ, ο Μάχο απέκρουσε ασθενώς και ο επερχόμενος Τζιμπούρ πλάσαρε πάνω στον Αυστριακό τερματοφύλακα. Ομως από μια «καραμπόλα» ο Πανιώνιος κατάφερε να ισοφαρίσει, καθώς στο 68' και σε σέντρα από αριστερά, ο Μοντέστο προσπάθησε να διώξει, η μπάλα κόντραρε στον Σβέρκος και παίρνοντας περίεργη τροχιά πέρασε πάνω από τον Πάρντο και πήγε στα δίχτυα.

Στο 74' ο Ολυμπιακός είχε νέα ευκαιρία, αλλά ο Κοντοές έδιωξε πάνω στη γραμμή την κεφαλιά του Ουρτάδο και στο 75' έμεινε με δέκα παίκτες, καθώς αποβλήθηκε ο Ριέρα για χτύπημα στον Κοντοέ. Η συνέχεια δεν επιφύλαξε κάτι ξεχωριστό, τα λεπτά κύλησαν, το 1-1 παρέμεινε ως το τέλος κι έτσι σταμάτησε το σερί των 12 νικών του πρωτοπόρου Ολυμπιακού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου