Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2011

Αστυνομική έρευνα για τον πυροβολισμό του Άσλεϊ Κόουλ

Η αστυνομία του Λονδίνου ερευνά τα δημοσιεύματα του Τύπου, τα οποία αναφέρουν ότι ο αμυντικός της Τσέλσι, Άσλεϊ Κόουλ, πυροβόλησε κατά λάθος έναν άνδρα
με αεροβόλο τουφέκι στο προπονητικό κέντρο των «μπλε».
Η «News of the World» έγραψε στο χθεσινό φύλλο της ότι ένας άνδρας 21 ετών χτυπήθηκε από σκάγια μολύβδου, τα οποία «εκτοξεύθηκαν» από αεροβόλο τουφέκι στο γήπεδο που βρίσκεται στο Κόμπαμ, στο νοτιοδυτικό Λονδίνο.

«Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι, ενώ δεν έχει γίνει κάποια άμεση καταγγελία σχετικά με το συμβάν, το θέμα τέθηκε στην προσοχή μας μέσω αναφορών στα ΜΜΕ και θα έρθουμε εν ευθέτω χρόνο σε επαφή με τον σύλλογο, προκειμένου να τεκμηριωθεί αν έχει διαπραχθεί κάποιο ποινικό αδίκημα» δήλωσε σήμερα εκπρόσωπος Τύπου της αστυνομίας.

Τα βρετανικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι ο 30χρονος οπισθοφύλακας πυροβόλησε κατά λάθος τον άνδρα, χρησιμοποιώντας αεροβόλο τουφέκι, το οποίο είναι το πιο δυνατό όπλο που διατίθεται χωρίς άδεια στη χώρα και το οποίο είχε φέρει στο προπονητικό κέντρο της Τσέλσι. Ένας αυτόπτης μάρτυρας φέρεται να δήλωσε ότι το θύμα αιμορραγούσε πολύ.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, το επιτελείο του συλλόγου παρέσχε τις πρώτες βοήθειες στον άνδρα, ο οποίος είναι ο φοιτητής αθλητικών επιστημών, Τομ Κάουαν, που έκανε την πρακτική του στον σύλλογο, ενώ δεν χρειάστηκε να διακομισθεί στο νοσοκομείο. Σε ανακοίνωσή της η διοίκηση της Τσέλσι αναφέρει ότι ερεύνησε πλήρως το θέμα και πως έλαβε τα κατάλληλα μέτρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου